BEKIJK HIER LIMOUSINES VAN
SCHEPENS LIMOSERVICE

LIMOUSINES VOOR EEN STIJLVOLLE EN ONVERGETELIJKE RIT

Alle limousines van Schepens Limoservice (Wetteren in Oost-Vlaanderen) bieden plaats aan acht personen. Het interieur van onze limo’s kunnen we volledig aan de gelegenheid of jouw smaak aanpassen. Tijdens de rit zorgen wij voor de muziek die je wilt in elke mogelijke stijl. Wenst U een  limousine, een gouden limousine, een roze limousine, een trouwwagen, een cadillac of een cabrio te huren , contacteer dan Schepens Limoservice in  Oost-Vlaanderen (Wetteren)  op het nummer 0476/626402

Lincoln Gold

LINCOLN GOLD

De Lincoln Gold is de gouden editie van de stijlvolle Lincoln limousine met een lederen interieur in beige en voorzien van alle luxe. Er zijn ook led-lichtjes in afwisselende kleuren, plus een ingebouwde spiegel met een led-sterrenhemel.
Deze limousine is ook voorzien van een LCD scherm om je favoriete videoclips te bekijken.

Chrysler 300C

CHRYSLER 300C

De elegante Chrysler 300C is volledig in stijlvol wit uitgevoerd met een lederen interieur in grijs en alle luxe voor een aangename rit. Ook deze limousine heeft led-lichtjes in afwisselende kleuren en een prachtige sterrenhemel. Verder biedt de luxewagen een LCD-scherm om de videoclips van je favoriete artiesten te bekijken!

Pink Lincoln Towncar

PINK LINCOLN TOWNCAR

Onze Pink Lincoln Towncar is volledig in roze met een grijs lederen interieur. Natuurlijk is ook deze limo van alle luxe voorzien, met een LCD-scherm, een led-wolkenplafond én led-lichtjes die je zelf kunt instellen in een kleur naar keuze of kleuren die afwisselen.

Cadillac Fleetwood

CADILLAC FLEETWOOD

Ook de witte editie van de klassieke Cadillac Fleetwood kun je bij ons huren. Met een stijlvol grijs lederen interieur en allerlei luxe, plus een LCD-scherm en led-lichtjes om zelf in te stellen in een kleur naar keuze.

Lincoln White Wave

LINCOLN WHITE WAVE

Beschikt over een Lederen grijs interieur. + led lichten in afwisselende kleuren + een sterrenspiegel met ingebouwde led verlichting. Wij voorzien een usb stick met alle soorten muziek op. Maar je kan ook zelf je cd of usb stick meebrengen. De ideale trouwwagen.

Cadillac Eldorado Cabriolet

CADILLAC ELDORADO CABRIOLET

Een oldtimer of ceremoniewagen huren als trouwauto voor uw bruiloft? Iemand verrassen met een ritje in een oldtimer of ceremoniewagen? of zoek je een oldtimer of ceremoniewagen voor een activiteit, dan is onze schitterende oldtimer-ceremoniewagen cadillac-eldorado-cabriolet uit 1969, met airco, zitplaatsen voor vijf personen, stuurbekrachtiging en een karakteristiek lichtbeige interieur precies wat je zoekt.

Schepens Limoservice
press to zoom
Schepens Limoservice
press to zoom
Schepens Limoservice
press to zoom
Schepens Limoservice
press to zoom
Schepens Limoservice
press to zoom
1/1

WIL JE GRAAG EEN OLDTIMER - CEREMONIEWAGEN HUREN? VRAAG DAN GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN

OFFERTE AAN OP HET NUMMER

OF VIA E-MAIL